Wat als jij je geld voor je zou kunnen laten werken?
Ontvang een exemplaar van mijn boek...

Start met je eerste belegging, krijg rendement, en bouw een extra inkomen op...

“Met dit boek heb je een duidelijk stappenplan voor beleggen dat zijn succes heeft bewezen...”  Tom Lassing

Dit boek gaat je helpen om...

 • Exact te leren waar je moet beginnen met het opbouwen van een maandelijks inkomen uit aandelen en opties. 
 • Een duidelijk beleggingsdoel te krijgen en hoe jij je eerste succesvolle belegging doet
 • Hoe je met een wetenschappelijk bewezen methode de beurs verslaat en je risico’s verlaagt
 • ​Wanneer je (NIET) moet kopen en verkopen

32+ 

Jaar beleggers ervaring

13.000+ 

Beleggers geholpen

2300+ 

Expert blogs over beleggen

drs Harm van Wijk
van Beleggen.com
Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com. Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om een maandelijks (extra) inkomen op te bouwen. Zodat ze uiteindelijk hun dromen kunnen realiseren, zoals een wereldreis, een eigen paleisje of financiële vrijheid...

1037 

Beleggers online gecoacht

796

Beleggers live gecoacht

49

Beleggers aanwezig bij laatste Live event

Bewijs!

Dit boek heeft het leven van vele (beginnende) beleggers beïnvloedt...

Zo fijn dat Harm in dit boek ons stap voor stap uitlegt hoe je met aandelen begint! Dit geeft veel helderheid en overzicht. Het is zo belangrijk dat we onze financiële zaken goed regelen en dat we ons geld voor ons laten werken. Dat kan zeer goed met aandelen. 
Thx voor het delen Harm!
Sanne van Paassen, Wereldkampioen Veldrijden
Dit boek is onmisbaar voor iedere (beginnende) belegger. Geeft duidelijke informatie over kansen en risico's. Door het stappenplan te doorlopen wordt je meegenomen in de wereld van succesvolle beleggers. De aanvullende trainingsdag met nog meer praktijkinfo is ook zeker een aanrader!
Wim van Steijn
Er zijn veel boeken over geld verdienen met beleggen. Harm beschrijft in dit compacte boek de belangrijkste aspecten en laat zien hoe hij hier zelf succesvol mee is geworden. Helder beschreven, duidelijk stappenplan en een duidelijke boodschap: Beleggen is een kwestie van juiste mindset, de wil om te leren en veel geduld.
Koen Nieuwenhuijs
Compact concreet en helder stuk wat ik jaren geleden had moeten lezen. Interessant perspectief met heldere uitleg en voorbeelden.
Marc Roest
Harm heeft in de loop der jaren veel kennis opgebouwd. Hij wil zijn kennis delen met de particuliere belegger en doet zijn uiterste best om dit verstaanbaar en beknopt over te brengen. Het is een leidraad om mee van start te gaan of voor een iets ervaren belegger te bekijken waar ga ik nog teveel de mist in en hoe kan ik mijn resultaat verbeteren. Het boek leest vlot en aangenaam door de gestructureerde opbouw, vele voorbeelden, studies en gevatte citaten. Echt een boek daar doe ik iets mee. 
Garvey Buysrogge
Het beste boek over beleggen wat ik in lange tijd heb gelezen. Een duidelijke handleiding om van niveau 0 naar een niveau 5 belegger te groeien. Gewoon een duidelijk verhaal van de 1e stap naar de volgende en verder. Leer jezelf kennnen, handel daarnaar en de resultaten komen gewoon.
Herman van Rijswijk
Een prima boek om de grondbeginselen van het beleggen tot je te nemen, maar ervaren beleggers ook nog iets van kunnen leren.
Peter Groenenboom
Als financieel coach weet ik veel van financiële zaken, maar beleggen was voor mij altijd een onbegrijpelijk gebied. Ik heb wel eens wat geprobeerd en geld verloren. Dat motiveerde niet er meer mee bezig te gaan. Door dit boek weet ik duidelijk wat ik moet doen en heb ik zin om te gaan beleggen.
Monica Helbig
Dit is een boek wat je de beginnende beleggers zou moeten adviseren eerst te lezen alvorens ook maar iets te doen. De belangrijkste items die op je af komen als beginnende belegger worden één voor één duidelijk uitgelegd. Zelfs voor gevorderde beleggers staan er essentiële aandachtspunten in die je zou moeten toepassen. Kortom een zeer waardevol boek die de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.
Dick AlbersNiet alleen beginners zijn dolenthousiast.

Dit is wat top experts in Nederland en België zeggen...

Mijn belangrijkste advies aan de koper van dit boek van Harm van Wijk is: lees het boek goed, maak u de inhoud eigen en als u zijn stappenplan wilt gaan volgen: hou vol!
Jaap van Duijn - beleggingsexpert, fondsmanager, en hoogleraar aan de UvA en de EUR
‘Wetenschap is georganiseerde kennis.
Harm van Wijk heeft al meerdere jaren aantoonbare resultaten laten zien met diverse modelportefeuilles. Dit boek zal dan ook de eerste stap naar succes zijn voor elke ambitieuze belegger. A must read!’
Jamory Leysner
Vice President MeXeM Benelux
‘Een aanrader voor de ambitieuze belegger
Dit boek biedt een leidraad voor de ambitieuze belegger die duidelijk omschreven doelstellingen nastreeft wat betreft de resultaten. Het helpt met het formuleren van die doelstellingen en vervolgens met gedisciplineerd en consequent handelen om de doelstellingen daadwerkelijk te bereiken.
Ook de psychologie komt aan bod. Als belegger heb je een bepaalde mindset nodig. Als je die niet al hebt, kun je zorgen dat je hem krijgt. Op die manier wordt de kans op succes veel groter. Want beleggen moet je niet zien als een hobby die geld mag kosten, maar als business die geld moet opleveren, aldus de auteur.’
Klaas Steenhuis 
Voormalig chef online redactie van De Financiële Telegraaf 

‘Succesvol beleggen is geen raketwetenschap en toch lukt het de meeste particuliere beleggers niet. Te snel ben je als belegger geneigd om 'op het gevoel' en 'met emotie' bepaalde stappen te nemen. We zijn nu eenmaal niet zo slim als we denken te zijn.
De stappen kennen en structureel blijven toepassen, maakt je kans op succes enorm veel groter. Waarom zou je het niet in één keer goed willen doen? Met dit boek heb je een duidelijk stappenplan dat zijn succes heeft bewezen.’
Tom Lassing
Beursbox.com
‘Geld verdienen met beleggen is niet makkelijk. Een van de problemen waar mensen op stuiten, is hoe te beginnen. Waarin handelen? Aandelen, opties, obligaties? En hoe? Gewoon kopen en houden, of beter iets actiever? 

Kennis van zaken is hierbij onontbeerlijk en daar ligt de waarde van dit boek. In compacte vorm verschaft Harm van Wijk de lezer alle belangrijke facetten van beleggen. Hierbij besteedt hij niet alleen aandacht aan de ‘technische’ aspecten van beleggen, maar vergeet hij ook de zo belangrijke psychologie niet. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met opdrachten. Van harte aanbevolen!’
Michael Ahrens
Cyclustrader.nl
‘Ik ken Harm al vele, vele jaren als een zeer bevlogen belegger. Harm doet altijd zijn uiterste best om de markten te doorgronden en een zo goed mogelijke marktbenadering uit te pluizen. Hij heeft gedurende de jaren een schat aan informatie verzameld, waar eenieder zijn voordeel zeker mee kan doen!’
Leon van Dam
Optiespecialist.com
Als lezer krijg je een duidelijk stappenplan dat je behoedt voor de bekende valkuilen. Maar belangrijker nog: Harm geeft je het vertrouwen dat nodig is om succes te hebben op de beurs.
Een boek met gegarandeerd rendement!’
Peter Meijburg
Slimmermetopties.nl
Harm heeft in dit boek in een duidelijk stappenpatroon duidelijk gemaakt waarom en hoe je planmatig moet beleggen. De eerste 3 stappen zijn de basis en een opstap naar de volgende 7 stappen. De vergelijking met een huis bouwen op een goede fundering spreekt voor zich, helder! Voor iedere belegger die met geld wil bouwen aan een goed eigen huis is dit boek een must.’
Harry Klip
Optieacademy.nl
‘Benjamin Franklin merkte op: ‘An investment in knowledge pays the best interest.’ Hij bedoelt ermee te zeggen dat de (beginnende) belegger er goed aan doet veel in kennis van zaken te investeren alvorens überhaupt te gaan beleggen. Kennis betaalt uit.
Harm van Wijk is een man die door veel beleggingswateren is gewassen, die veel ups en downs heeft meegemaakt. Hij kraamt geen onzin uit als het gaat om beleggen. Doet u daar uw voordeel mee als u ook gelooft dat kennis uitbetaalt!’
Dr. C.A.M. Wijtvliet
corwijtvliet.nl
‘Keep it simple, stupid’ is wat mij betreft het motto en de leidraad van dit zeer goed geschreven beleggingsboek, geschreven door niemand minder dan beleggingsexpert Harm van Wijk.
Ik werk al meer dan 15 jaar samen met Harm van Wijk en hij is een zeer bevlogen en energieke vakman. Harm weet als geen ander iemand te enthousiasmeren.
Harm weet een complexe beleggingsmaterie dermate te vereenvoudigen dat iedereen structureel geld kan verdienen op de beurs. Wil jij ook weten hoe je dat kunt bereiken? Lees dan snel dit boek, dat geschikt is voor zowel de ambitieuze beginnende belegger als voor de gevorderde belegger!’
Jan Robert Schutte,
Optieacademy.nl en CryptoAcademy.nl
De meeste particuliere beleggers maken verlies doordat zij ongestructureerd te werk gaan. Maar de logische stap naar een meer gedisciplineerde aanpak is voor veel beleggers een lastige. 

Dit nieuwe boek van Harm van Wijk helpt u om stap-voor-stap die moeilijke gedragsverandering te bewerkstelligen. 
Recht op uw doel af: succesvol beleggen!
Rombout Kerstens
Keyword.nl
"Als je Harm zegt, zeg je beleggen en als je beleggen zegt, zeg je Harm. Harm en ik kennen elkaar al jaren. En in die jaren hebben we al heel wat boeiende discussies gevoerd. Het valt me altijd weer op dat Harm niet alleen bereid is om te leren, maar dat hij ook bereid is zijn kennis vervolgens te delen. Zoals in dit boek: toegankelijk, overzichtelijk en direct toepasbaar. Wat mij betreft een standaardwerk voor alle beleggers." 
Herbert Robijn
Finodex.nl en Iris.nl
Beleggen is geweldig en kan een perfect middel zijn om jouw passies van je leven te financieren. Met dit boek wordt je bewust van nieuwe (financiële) mogelijkheden. Datgene wat je altijd al hebt willen doen komt dichterbij. Gebruik beleggen en jouw motivatie en hou je daar altijd aan vast ! Begin met beleggen en stop niet tot je je doelen hebt bereikt! Want jouw eigen passies zijn altijd de motivatie, en dus de basis van succesvol beleggen.
Pieter Monsma
Pietermonsma.nl
“Interessant boek met veel essentiële zaken voor beleggers die op een eenvoudige manier uitgelegd worden.”
Ronald Kok
Analist.nl en Analist.be
Ontvang mijn boek en sluit je aan bij 13.000+ (beginnende) beleggers
Ben jij de volgende die een maandelijks inkomen opbouwt via aandelen en opties?
Die groene en rode pijlen zijn fantastisch. Voor ik jou leerde kennen verloor ik geld. Sinds enkele jaren gebruik ik jouw systeem en nu verdien ik geld. Ik voel me veilig omdat ik nu een systeem heb."
ADVOCAAT EN BELASTINGKUNDIGE IN HOOGLAND
MR. W.J. DE VRIES-MULDER
"Een heel goede methode, ik ging nat en realiseerde me dat ik een systeem nodig had. Je moet echter begrijpen hoe het systeem werkt om het te kunnen volgen.  Alles is onderbouwd met cijfers."
MANAGER ICT SERVICES UIT UTRECHT
MOHSIN MUKHTAR
"Deskundig, analitisch en integer, je moet het systeem volgen en dat is zeer lastig. Je geeft hiervoor alle tools. Op basis van onderzoek naar de afgelopen 30 jaar geeft dit je een enorm groot concurrentie voordeel."
EIGENAAR VAN LUGTENBURG FINANCIEEL ADVIES UIT NOOTDORP
RENE LUGTENBURG
Mijn Trackrecord
 • ​Waarschuwt mensen sinds 1994 voor problemen en crisissen
 • ​Uitgeroepen tot beste adviserende instelling in 2006 IEX Guruwatch
 • ​Verdiende in 2012 veel geld met short gaan in SNS
 • ​Kocht in 2017 Wolters Kluwer en deze positie is bijna verdubbeld
 • ​Verdiende 107% met opties in 2019
 • ​Openstaande winst van 118% in Turbo’s
 • ​Investeerde recent in Canopy Growth Corp. Gekocht op 8,88 en verkocht met meer dan 500% winst
 • ​Hielp 13.000+ (beginnende) beleggers met starten en groeien
 • ​Verwacht een zware crisis in de komende jaren en legt uit hoe jij je vermogen in veiligheid brengt.